VESTI IZ ŠTAMPANOG IZDANJA

Sevaju kupaći, tange, zgodne cice: Posle zatvora Ronaldinjo snimio spot (VIDEO)

Prethodna 2020. godina bila je izuzetno teška za legendarnog brazilskog fudbalera Ronaldinja, barem njen deo dok nije izašao iz zatvora!

Nakon što je sa rođenim bratom uhapšten u Paragvaju, gde je proveo 32 dana – a potom otišao u kućni pritvor (ukupno 171 dan), Brazilac je prosto “vaskrsnuo” pred kraj godine.

Naime, tamošnji “El Pais” piše da je Ronaldinjo za četiri meseca na slobodi zaradio oko milion evra odličnim ulaganjem u biznis – uz napomenu da je zbog istog svojevremeno morao da proglasi bankrot.

Ronaldinjo je nedavno dobio status počasnog građanina u Belo Horizonteu, te je promovisao izgradnju novog stadiona Atletiko Mineira. Zatim je uložio i u muziku, otvorio svoj studio i snimio spot sa poznatim reperom Đongom.

Ono što bi trebalo da obeležio 2021. godinu, a tiče se Ronaldinja, jeste film o njegovom životu koji se s nestrpljenjem čeka.

– Teška faza se bliži kraju, hvala Bogu. Nemam reči da vam se zavhalim za reči brige i podrške koje sam dobijao poslednjih meseci – napisao je Ronaldinjo uz objavljeni trejler.

Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *