ZIMONJIĆ: Lepo je raditi sa mladima, jedva čekamo Francuze

Nenad Zimonjić je poveo oslabljen Dejvis kup sastav u Lil, ali to mu nije srušilo optimizam pred polufinalne mečeve protiv Francuza. Selektor i njegovi puleni su odradili uvodne treninge, a sutra će prvi put osetiti i čari stadiona, na kome će odmeriti snage sa domaćom selekcijom (15-17. septembar).

– Lepo je imati ovako mlad tim posle dužeg vremena – raduje se Zimonjića saradnja sa Lajovićem, Krajinovićem, Đereom i Zekićem. – Jedva čekamo da vidimo halu gde ćemo igrati, jer smo danas trenirali u nekom drugom teniskom klubu. Sa nestrpljenjem iščekujemo veliki susret polufinala Dejvis kupa s Francuskom.

Na aerodromu u Briselu ekipu je srdačno dočekala i ambasadorka naše zemlje.

– Gde god da smo putovali imali smo takvu vrstu gostoprimstva od našeg ambasadora. Ona je ovog puta bila bliža od ljudi koji su u Parizu, pa je zato došla. Lepo je baš bilo, a biće uz nas i za vreme mečeva. Mnogo će nam značiti podrška. 

ŽREB
ŽREB za polufinalni duel između Francuske i Srbije je u četvrtak. U petak se igraju dva singl meča, u subotu je na programu dubl partija, a u nedelju dva preostala susreta u pojedinačnoj konkurenciji.

Novosti.rs

Ostavite odgovor