PARTIZAN TERZIĆU: On je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa

Nema mira na relaciji Zvezda i Partizana, nastavlja se sa saopštenjima. Današnje prepucavanje između ‘večitih’ rivala počelo je optužbama Zvezdana Terzića na vanrednoj konferenciji za medije, kada je uputio teške reči na račun predsednika FSS, ali i Partizana.

Tom prilikom generalni sekretar Crvene zvezde je izjavio da je Slaviša Kokeza neformalni vlasnik Partizana, te da radi u korist crno-belih, kao i da je ukrao titulu klubu iz Ljutice Bogdana.

Izrečene su i žestoke reči protiv Partizana, koji nije mogao ili želeo da to prećuti, te se oglasio novim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti:

– Fudbalski klub Partizan je u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda Zvezdana Terzića, koji, u svakom obraćanju, pominje naš klub.

Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu.

Ostavite odgovor