“ORLOVI” U JAPANU: Ne, ne, to nisu evropski šampioni!

Copy of odbojkasi_japanPoraz na startu! Odbojkaška reprezentacija Srbije potpuno neočekivano razočarala je u 1. kolu Svetskog kupa. Argentina je očitala lekciju “orlovima”, koji ni jednog trenutka nisu izgledali kao evropski šampioni.
„Nažalost, sada smo stvarno razočarali, mislim da smo sam početak šampionata obeležili pre svega lošom igrom, a rezultat je došao kao posledica toga“, kaže selektor Igor Kolaković.
Strateg nacionalnog tima ističe da će ukoliko želimo jedno od prva tri mesta koja vode na Olimpijske igre već od narednog meča sa Poljskom mnogo toga morati da se promeni na bolje.
„Teško je pričati posle ovakvog izdanja, bez energije, bez učinka, bez promene ritma. Čitav meč smo odigrali na niskom nivou, bez energije, što najviše zabrinjava u ovom trenutku. Moramo biti svesni činjenice da apsolutno nismo bili u igri i da od sledećeg meča moramo to da promenimo, što svakako, u odnosu na ovaj meč, neće biti teško, ali videćemo kakav će taj pomak biti“, dodao je Kolakovic.
Dragan Stanković veruje da će Srbija posle loše igre na početku šampionata u nastavku popraviti utisak.
„Odigrali smo ispod svakog očekivanja, bilo je to veoma bledo izdanje Srbije i slobodno mogu da kažem da od ovoga ne može gore. Nadam se da smo protiv Argentine ‘ispucali’ sve negativno i da ćemo u narednim mečevima igrati mnogo bolje, makar neizvesne završnice. Očekuje nas još mnogo mečeva, tako da iz ovoga poraza moramo da izvučemo pouke i nastavimo u mnogo boljem ritmu“, rekao je Stanković.

                                                                                         {loadposition target}

Ostavite odgovor