NEKA MU VRATI ZA MADRID! Dimitrov je sve bolji, moram da igram najbolje da bih ga pobedio!

rolandgarros.com
rolandgarros.com

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da će morati da igra najbolje što može ako želi da pobedi Grigora Dimitrova u sledećem kolu Rolan Garosa.

Đoković je u tri seta pobedio Gvida Pelju i tako zakazao obračun sa Dimitrovim, od koga je izgubio na Masters turniru u Madridu.

„Bio je ovo „deža vi“ (već viđeno) od pre dva dana zbog teških uslova. Drago mi je da sam uspeo da završim ovako ovaj meč“, rekao je Đoković novinarima u Parizu.

„Bilo mi je teško u Madridu (protiv Dimitrova), igrao je sjajno tamo. Postalo je teško dobiti ga, moraću da igram najbolje što mogu da bih ga pobedio. Igra se u pet setova i nadam se da će sve biti dobro i u moju korist“, rekao srpski reprezentativac.

Dimitrov je nedavno napunio 22 godine i trenutno je 28. igrač sveta, a u poslednje vreme igra sve bolje, što je Đoković i priznao.

„Videćemo koliko daleko može da dogura. Ima potencijal, ima dobre udarce i talentovan je, naravno, ali dugačak je put pred njim. Sada moramo da vidimo da li je spreman da vredno radi i koliko će biti posvećen ovom poslu. To je jedini način u savremenom tenisu, jer je sada postao znatno konkurentniji“, rekao je Đoković.

 

Ostavite odgovor