LALATOVIĆ NOVI SELEKTOR MLADIH: Moj temparament je pobednički

Novi selektor mllde fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Laltović rekao je danas da mu je velika čast, ali i još veća obaveza što će voditi tim na prvenstvu Evrope i poručio da je prvi cilj plasman u polufinale.

– Neće nam biti lako, imamo tešku grupu, poštujemo svi rivale, ali moraće i oni nas. Imamo veliki potencijal i želimo da napravimo dobar rezultat i obradujemo narod. Tražiću igraće da daju 120 odsto, da se bore kao u klubovima pre nego što su ostvarili inostrani angažman. Znam da ću biti krivac ako ne ispunimo cilj, ali ne plašim, se moj temperament je pobednički – izjavio je Laltović na konferenciji za medije u prostorijama FSS i rekao da na šampionatu u Poljskoj neće ništa komentarisati sa jasnom aluzijiom na česte kazne koje dobija.

Lalatović, aktuelni trener Čukaričkog, potpisao je jednogodisnji ugovor sa FSS i nasledio Tomislava Sivića, koji je uspešno predvodio mladi tim u kvalifikacijama.

– Imaću mnogpo obaveza, ali verujem da mogu sve da postignem. Imam sjajne saradnike i zahvaljuejm se vlasniku Čukaričkog što mi je izašao u susret. Igrači su sjani momci i daću sve od sebe da budu zadovoljni – poručio je Lalatović.

Srbija će na šampionatu, koji će se održati od 16. do 30. juna, igrati u B grupi sa Portugalijom, Španijom i BJR Makedonijom.

Ostavite odgovor