JOKIĆ MORA DA BIRA – DENVER ILI SRBIJA: Ne znam još, moram da razmislim

Sve su realniji izgledi da selektor Srbije Aleksandar Đorđević na predstojećem prvenstvu Evrope neće moći da računa na jednog od najboljih reprezentativaca u tekućoj sezoni Nikolu Jokića.

Jokić je u poslednjem razgovoru sa novimarima u Denveru pričao o planovima za leto, istakavši da će najviše raditi na svom telu.

– Ako budem bio jači, biće mi lakše da igram. Procenti za tri poena su mi niski, ali mislim da samo moram da šutiram i da radim na tome. Mada, bukvalno na svemu bi trebalo pomalo da radim, kako bih bio bolji u svakom segmentu –rekao je Jokić, dodavši da se raduje odmoru od naporne sezone.

– Da, stvarno želim da odmorim. Iskoristiću ovu pauzu da se vratim kući. Opustiću se uz svoju porodicu, uživaću… Mislim da će mi biti lepo.

Govoreći o planu rada tokom leta, Jokić je nagovestio da će srpska reprezentacija bez njega u Turskoj juriti evropsku medalju, iako je ostavio mali prostor za promenu situacije.

– Mislim da će Felipe (Ajhenberger – glavni trener Denvera za snagu i kondiciju, prim. aut) doći u Srbiju na dve nedelje na leto. Možda ostane i duže. I verovatno ću se vratiti u Denver u avgustu. Mislim, ne znam još. Ne znam kada ću se vratiti zbog reprezentacije. Tako da moram da razmislim o tome – zaključio je Jokić.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo u Turskoj počinje 31. avgusta.

Novosti.rs

Ostavite odgovor