SVI U ARENU! „Rukometašice će i na Evropskom prvenstvu u Beogradu pokazati koliko voliko vole Srbiju!“

Selektor srpskih rukometašica Saša Bošković rekao je početak Evropskog prvenstva da će prvi meč sa Norveškom pokazati koliko njegova ekipa može. Duel Srbije i Norveške na programu je u okviru grupe A u utorak od 20.15 u „Kombank areni“ u Beogradu.

„Nadam se da ćemo već u prvoj utakmici pokazati koliko možemo i da dodjemo do cilja koji smo zacrtali, a to je drugi krug. Ne bih da potcenjujem ni Ukrajinu ni Češku, ali nam je utakmica sa Norveškom pokazatelj šta bismo mogli da uradimo u drugom krugu“, rekao je Bošković.

Bošković je istakao da će njegova ekipa učiniti sve da protiv svetskih, evropskih i olimpijskih šampionki dodje do povoljnog rezultata.

Očekujemo da već protiv Norveške damo svoj maksimum. Norveška nam je sticajem okolnosti protivnik u prvom kolu i mi ćemo učiniti sve da dodjemo do povoljnog rezultata. Najbolja su reprezentacija na svetu, imaju fantastične rezultate već 15 godina, osvojile su sve što su mogle i čast nam je da igramo sa njima“, istakao je Bošković.

Selektor Srbije je rekao da će njegove rukometašice pokazati koliko vole svoju zemlju.

„Mislim da će devojke pokazati publici koliko volimo ovu zemlju i koliko smo spremni da se odreknemo svega i pokažemo koliko vredimo. Želim da navijači dodju da podrže devojke i pokažu koliko vole svoju zemlju“, rekao je Bošković.

Ostavite odgovor