BAKA POSLE ODBIJANJA DE RUKUJE SA TRENEROM: Montela, izvini, ceo tim ću voditi na večeru (VIDEO)

Mnogo polemike se vodilo u zimskom prelaznom roku oko odlaska Karlosa Bake iz Milan, a priču o napuštanju kluba je “podgrejala” njegova reakcija na meču sa Sampdorijom. Trener Vićenco Montela je u 72. minutu odlučio da u igru umesto Bake uvede Lapadulu, a to se njemu nije dopalo. Odbio je da mu pruži ruku po odlasku na klupu.

Ipak, posle razgovora sa čelnicima kluba su sigurno bili puni kritika je izašao u javnost sa izvinjenjem.

– Pogledao sam snimak meča i shvatio da sam morao da uradim više za tim. Razgovarao sam sa Montelom i priznao grešku, prenaglio sam. Bio sam “vruće” glave, ljut zbog propuštenih šansi. Pričao sam sa čelnicima kluba i dogovor je da ću u znak izvinjenja saigrače voditi na večeru. To je moja odluka, ekipa mora da ostane zajedno – poručio je Baka.

Kolumbijac je naglasio da nema problem sa šefom stručnog štaba.

– Zaista nemam problem sa Montelom, moja reakcija prilikom zamene je zbog rezultata i činjenice da nam je Sampdorija neposredno pre toga dala gol. Nadao sam se da ću ostati i pokušati da pomognem timu da napravi preokret. Ali, posle “hlađenja” sam razgovarao sa trenerom i shvatio grešku, moram da poštujem njega i njegov rad – zaključio je Baka.

Novosti.rs

Ostavite odgovor